fbpx

Exeptio is er voor u, om u een zorg uit de handen te nemen en u persoonlijk te begeleiden tijdens elke fase van het aan- of verkoopproces.

EXEPTIO’NELE VISIE

Exeptio wil meer zijn dan zomaar een vastgoedkantoor. Wij zijn een vertrouwenspartner die u persoonlijk, discreet en met veel zin voor creativiteit begeleidt om uw dromen rond wonen te realiseren. Elk aspect van onze service is erop gericht om het beste te halen uit uw aankoop, verkoop, huur of verhuur.

ONZE MANIER VAN WERKEN

Exeptio is TOONAANGEVEND

De sector van residentieel vastgoed is voortdurend in beweging. Onze manier van wonen verandert, wetten worden aangepast, bepalingen worden strikter. Al die evoluties volgen wij op de voet. Voor onszelf, om een standvastige partner te zijn die zich onderscheidt met de dossierkennis die vandaag nodig is. Maar vooral voor u, om snel in te spelen op die veranderingen en u proactief te helpen.

Exeptio is PERSOONLIJK

Vastgoed draait om meer dan gebouwen, het gaat in de eerste plaats over mensen. Wonen is voor iedereen anders, achter elk gezicht schuilt een ander verhaal. Wij begeleiden u persoonlijk, volgens uw ideeën, behoeftes en wensen. Discretie, integriteit en transparantie zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Het zijn kernwaarden in onze filosofie, omdat we ervan overtuigd zijn dat ze een noodzakelijk uitgangspunt vormen voor elke samenwerking.

Exeptio is ONTZORGEND

Kopen of verkopen, huren of verhuren. Er komt heel wat bij kijken. Exeptio ontlast u van alle stress, tijdsdruk en formaliteiten die ermee gepaard gaan. Wij zorgen voor gefundeerde adviezen, voor waterdichte contracten, voor de afhandeling van alle administratie. Bovendien bewijzen we dat buitengewoon niet persé duur hoeft te zijn. Wij beheersen de kunst om in nagenoeg alle prijsklassen panden te vinden die net dat ietsje meer hebben. Uiteindelijk draait alles om uw geld en daar gaan we absoluut bedachtzaam mee om. Net dat is het exceptionele aan Exeptio.

Exeptio is GEDREVEN

Exeptio is gegroeid uit een passie voor vastgoed. Een passie die we met veel enthousiasme delen met u. We zien het als een voorrecht om u te mogen begeleiden bij een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Elke dag opnieuw blijven wij onze werkwijze actualiseren en optimaliseren om samen met u op zoek te gaan naar de oplossing die het best past in uw verhaal en dat van uw huis.

verkooptverhuurt of wenst een schatting van uw eigendom? Exeptio deelt graag zijn expertise met u.

GRATIS WAARDEBEPALING