fbpx

Kopen of verkopen, huren of verhuren? Wij ontvouwen uw vastgoedplannen samen met u.

Exeptio’nele diensten

Bij Exeptio delen we onze kennis en expertise van de vastgoedmarkt graag om u gericht te helpen. Wat we dan precies voor u doen? We bemiddelen en ontlasten u op elk vlak tijdens het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Een overzicht van onze services.

Verkoop en Verhuur

VERKOOP

Uw woning verkopen doet u niet elke dag. Het is een vaak emotionele beslissing waar heel wat bij komt kijken. Want wat is een correcte prijs? En waar moet u allemaal rekening mee houden? Over deze en andere vragen ontfermt Exeptio zich voor u. Het hele verkooptraject, de administratie en formaliteiten, we nemen het u allemaal uit handen, zodat u uw eigendom sneller, gemakkelijker en vooral voor de beste mogelijke prijs van de hand kunt doen.

Wat mag u verwachten?

  • Professionele vastgoedfotografie, zodat de eerste indruk meteen goed zit.
  • Online en offline marketing, webportals, buurtbrieven, folders en meer als ultieme verkoopstimulans.
  • Stijlvolle pandvoorstelling
  • Volledig verkoopdossier met bijhorende verplichte wettelijke documenten. (Eigendomstitel, kadastrale legger en plan, bodemattest, gemeentelijke vastgoedinformatie, EPC, keuring elektrische installatie, plannen…)
  • Vrijblijvende en kosteloze schatting.
  • No cure no pay: wij ontvangen enkel een ereloon in geval van verkoop.

VERHUUR

Het rendement van een huurpand dat een tijd leegstaat gaat er snel op achteruit. Wilt u uw eigendom verhuren, heeft u er dus alle baat bij dat zo snel mogelijk te doen. Maar wat is nu een realistische huurprijs? En hoe vindt u die perfecte huurder? Exeptio helpt u bij het bepalen van een marktconforme prijs en bij het zoeken naar een geknipte kandidaat. Bovendien regelen wij alle administratieve bijzaken, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

verkooptverhuurt of wenst een schatting van uw eigendom? Exeptio deelt graag zijn expertise met u.

GRATIS WAARDEBEPALING