fbpx

Exeptio, uw vastgoedpartner in het waasland en omgeving

Contacteer ons

Sint-Franciscusstraat 3
9250 Waasmunster
Bekijk op Google Maps

TEL: 052 52 82 52
Email: vastgoed@exeptio.be

Ondernemingsnummer: BE.0695.988.856
Derdenrekening: BE.65.0018.3903.3696

Controle instantie
Beroepsinstituut van de Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16b te 1000 Brussel
Onderworden aan de deontologische code BIV

Wij staan voor je klaar

Contact Form Demo (#3)

PHILIPPE VAN DE VREEDE

Ervaring in kwadraat

Ik ben Philippe van de Vreede, zaakvoerder van Exeptio. Nadat ik jarenlang verantwoordelijk was voor de regio Waasland bij een internationale groep van vastgoedmakelaars, besloot ik om de vastgoedmarkt in de streek vanuit een eigen visie nieuw leven in te blazen.

Doorheen de jaren verloor ik mijn hart aan vastgoed. Ik ben al verankerd in de sector sinds ik afstudeerde. Het inspireert mij om het potentieel te zien in panden. Om de ziel van een woning bloot te leggen, terwijl anderen er misschien aan voorbij gaan. De echte waarde van een woonst is niet altijd direct zichtbaar. Ik wil mensen de opportuniteit geven om verder te kijken, omdat het in hun eigen voordeel is.

Plezier in het werk en een gezonde dosis realisme zijn wat mij drijft. Die dynamiek combineer ik graag met eerlijke en duidelijke communicatie. Ik sta elke klant persoonlijk bij om op een constructieve manier op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossing voor zijn vraag.

WAAR KAN U ONS VINDEN?

Exeptio is gelegen aan de rand van de dorpskern in Waasmunster, vlakbij de op- en afrit van de E17. Dat lokaal ankerpunt maakt van ons kantoor de ideale uitvalsbasis om op zoek te gaan naar kwalitatief vastgoed in het Waasland en haar ruime omgeving.

verkooptverhuurt of wenst een schatting van uw eigendom? Exeptio deelt graag zijn expertise met u.

GRATIS WAARDEBEPALING