fbpx
Verkocht | €570.000
Waasmunster

Te renoveren villa of bouwgrond van ca 1.925m2

Bent u opzoek naar een renovatieproject of een gunstig gelegen bouwgrond? Deze statige villa, strategisch gelegen op de Heide, biedt een unieke kans. Ook mocht u beslissen de villa volledig te slopen. Zo kan u, indien u aan de voorwaarden voldoet, genieten van gunstige fiscaal regime. Het perceel is 35m breed en heeft een diepte van 55m. Het zuidgericht perceel heeft een oppervlakte van 1.925m2 waarop het bosdecreet niet van toepassing is . De woning uit 1967 is grondig te renoveren, maar mits de juiste ingrepen transformeert u ze tot een hedendaagse parel.

De villa zelf betreedt u via de centrale hal met vestiare en gastentoilet. De L-vormige leefruimte is riant en biedt via talrijke raampartijen zicht op de voor-en achtertuin Deze woonkamer opent naar het terras, de keuken en het bureau. Het bureau, bereikbaar vanuit zowel de inkomhal als de woonkamer, waarborgt de privacy bij het ontvangen van zakelijke gasten. De keuken biedt eveneens toegang het terras. De garage bevindt zich half ondergronds en sluit aan op de kelder. Boven de garage wachten 3 ruime slaapkamers en de badkamer op u. Naast de reeds aanwezige woonruimtes bieden de enorme zolder en kelder (beide over en onder de volledige woning) een uniek potentieel. Zo kan u op de volledig geïsolleerde zolderverdieping bijvoorbeeld nog diverse slaapkamers en badkamers creëren of wat dacht u van een ontspanningsruimte? Ook de kelderverdieping zou perfect dienst kunnen doen als fitnessruimte, hobbykamer of zelfs als bureauruimte (mits het binnentrekken van het noodzakelijke daglicht). Bovendien biedt de kelder directe toegang tot de tuin.

Kortom, deze eigendom beschikt over een uniek potentieel dat wacht om ontdekt te worden. Grijp deze kans om het nieuw leven in te blazen!

Informatief

Het pand

Type Huis
Bouwjaar 1967
Grondoppervlakte 1925 m²
Woonoppervlakte 260 m²
EPC 353 kWh/m²
EPC Unieke Code 3105604
Exeptio Referentie E11S241

Aanwezig

Slaapkamer 3
Badkamer 1
Woonkamer 1
Keuken 1
Garage 1
Bureau 1
Garage 1
Kelder 1
Zolder 1
Tuin 1
Toilet 2
Oriëntatie Zuid

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen € 2146

Technisch

Dak Schilddak
Raamwerk Hout
Beglazing Dubbele
Verwarming Stookolie

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woonparken
Dagvaarding uitgebracht Niet ingevuld
Verkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Ja

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte