fbpx
Verkocht | Prijs op aanvraag
Waasmunster

Statige villa in parktuin met zwembad

In optie! Deze villa ligt in een private dreef in het hart van de residentiële heide in Waasmunster. Er is geen doorgaand verkeer, waardoor u er erg rustig en discreet woont. De woning zelf bevindt zich in een uitgestrekte parktuin, wat het gevoel geeft permanent op vakantie te zijn.
De villa werd gerealiseerd door het gerenommeerde Sels Villabouw. Dat staat garant voor een afwerking van de hoogste kwaliteit en dat merkt u in elk aspect van deze woning. Een imposante inkomhal met vestiaire en gastentoilet leidt u via een dubbele deur naar de leefruimte. In het verlengde daarvan situeert zich een leefkeuken die uitgeeft op het terras. Het zijn riante ruimtes die volledig georiënteerd zijn op de tuin en waar veel licht binnenstroomt via grote raampartijen. In de woonkamer geeft een open haard nog extra karakter, wat overigens ook in de aanpalende bibliotheek het geval is. Verder bestaat het gelijkvloers nog uit een wasplaats en berging, een dubbele garage en een extra toilet dat gemakkelijk toegankelijk is vanuit de tuin.
Op de eerste verdieping treft u de masterbed- en bathroom aan met dressing, opgevat als een luxueuze hotelsuite. In de badkamer zorgt rode marmer voor een vleugje grandeur. Daarnaast bevinden zich boven nog 3 slaapkamers, een douchekamer en een extra badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Een berging en hobbykamer vervolledigen het plaatje. In die laatste is alles aanwezig om er een studio of atelier/kantoorruimte van te maken. Deze ruimte is makkelijk te bereiken via een aparte trap nabij de zijingang.
Ook op de tweede verdieping kunt u nog alle kanten uit. Deze is ingericht als polyvalente ruimte met een aparte slaapkamer en een kamertje met lavabo. Helemaal beneden herbergt het huis nog enkele ondergrondse troeven: twee kelders, aan opslagruimte dus geen gebrek.

Informatief

Het pand

Type Huis
Bouwjaar 1999
Grondoppervlakte 3800 m²
Woonoppervlakte 625 m²
EPC 191 kWh/m²
EPC Unieke Code 1897111
Exeptio Referentie E72S2010

Aanwezig

Badkamer 3
Douche 3
Open haard 2
Toilet 5
Garage 2
Slaapkamer 5
Dressing 1
Tuin 1
Zwembad 1
Bijkeuken 1
Oriëntatie Zuidwest

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen € 3671

Technisch

Dak Zadeldak
Raamwerk Hout
Beglazing Dubbele
Verwarming Aardgas
Elektriciteit
Loodgieter Regenwater
Keuken Geïnstalleerd

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woonparken
Dagvaarding uitgebracht Niet ingevuld
Verkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Ja

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte