fbpx
Verkocht | Prijs op aanvraag
Waasmunster

Riante villa op residentiële ligging

Deze villa is gelegen op de Heide te Waasmunster. De villa bevindt zich op een zuid gericht perceel en wordt o.a. gekenmerkt door hoge plafonds en grote raampartijen. Mits de nodige opfrissingswerken maakt u van dit eigendom een hedendaagse parel.
De centrale hal biedt u toegang tot alle vertrekken van deze woning en is voorzien van een vloer in natuursteen. Op de benedenverdieping treft u een zeer ruime woonkamer in L-vorm, waar u geniet van een mooi zicht op de voor- en achtertuin. Deze woonkamer is voorzien van parket en sluit aan op het terras, de keuken en het bureau. Dit laatste is eveneens toegankelijk via de inkomhal, zodat de privacy van u en uw gezin behouden blijft indien u zakelijke gasten ontvangt. Net als in de woonkamer heeft u ook vanuit de keuken zicht en toegang tot de tuin en het terras. Voorts treft u op deze verdieping nog een gastentoilet en vestiaireruimte.
De garage bevindt zich half ondergronds en sluit aan op de kelder. Hier treft u de stookolietank, boiler en brander. Deze laatste werden vernieuwd in 2016. Op de verdieping bevinden zich de 3 ruime slaapkamers en de badkamer.
Naast de reeds aanwezige woonruimtes bieden de uitzonderlijke zolder en kelder (beide over en onder de volledige woning) een uniek potentieel. Zo kan u op de zolderverdieping bijvoorbeeld nog diverse slaapkamers met bijhorende badkamers creëren of wat dacht u van een ontspanningsruimte? Ook de kelderverdieping zou perfect dienst kunnen doen als fitnessruimte, hobbykamer of zelfs als bureauruimte (mits het binnentrekken van het noodzakelijke daglicht). Bovendien heeft u vanuit de kelder rechtstreekse toegang tot de riante tuin.

Kortom dit betreft een karakteristieke villa met een uniek potentieel.

Informatief

Het pand

Type Huis
Bouwjaar 1966
Grondoppervlakte 1925 m²
Woonoppervlakte 287 m²
EPC 575 kWh/m²
EPC Unieke Code 2075860
Exeptio Referentie E11S929

Aanwezig

Badkamer 1
Toilet 2
Garage 1
Slaapkamer 3
Tuin 1
Oriëntatie Zuid

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen € 2146

Technisch

Dak Schilddak
Raamwerk Hout
Beglazing Dubbele
Verwarming Stookolie
Elektriciteit
Keuken Geïnstalleerd

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woonparken
Dagvaarding uitgebracht Niet ingevuld
Verkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Ja

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte