fbpx
Verhuurd | Prijs op aanvraag
Waasmunster

Uitzonderlijk villa-appartement

In het groene Sombeke (Waasmunster) bevindt zich de exclusieve villaresidentie “Zilverberk”, een nieuwbouwresidentie met slechts 7 prestigieuze villa-appartementen. De riante appartementen zijn ontworpen door de gekende architect “Bart François” en genieten van een luxueuze afwerking, rust, bereikbaarheid en prachtige zichten. Bovendien werd er uitzonderlijk veel aandacht besteed aan veiligheid, comfort en energiezuinigheid.

Dit ruim hoekappartement (173 m2) bevindt zich op de benedenverdieping. De riante inkomhal loopt naadloos over in de ZW-georiënteerde leefruimte met gashaard. De open keuken is voorzien van Miele toestellen. De grote raampartijen bieden toegang tot de uitstekend georiënteerde terrassen van maar liefst 90m2. Deze sluiten bovendien aan op de fraaie landschapstuin met waterpartij.
De hoofdslaapkamer beschikt over een dressing en ensuite badkamer met ligbad en inloopdouche. De 2e slaapkamer beschikt eveneens over een ensuite badkamer met inloopdouche. Verder is er nog een gastentoilet en aparte berging.
Eén van de liften brengt u tot de kelderverdieping, waar zich 13 ruime garages bevinden. Deze kunnen worden gehuurd aan €150/maand.
Een bezoekersparking werd vooraan de residentie voorzien. Het eigendom is bovendien ook voorzien van camerabewaking, automatische toegangspoorten, veiligheidsdeuren, domotica, etc.
Kortom een uitzonderlijke opportuniteit voor zij die wensen te wonen in een uniek appartement te midden in het groen, maar toch centraal en bereikbaar.

Informatief

Het pand

Type Appartement
Bouwjaar 2018
Woonoppervlakte 173 m²
Exeptio Referentie E321R915

Aanwezig

Badkamer 2
Open haard 1
Toilet 2
Garage 1
Terras 1
Slaapkamer 2
Dressing 1
Tuin 1
Oriëntatie Zuidwest

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen Niet ingegeven

Technisch

Raamwerk Aluminium
Beglazing Driedubbele
Elektriciteit
Keuken Hyper-geïnstalleerd

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Niet ingevuld
Stedenbouwkundige bestemming
Dagvaarding uitgebracht Nee
Verkooprecht op dit goed Niet ingevuld
Verkavelingsvergunning verkregen Niet ingevuld

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte