fbpx
Verhuurd | Prijs op aanvraag
Sint-Niklaas

Nieuwbouw appartement in de Stationsstraat

Op de eerste verdieping van Residentie Bonnetterie, een kleinschalig nieuwbouwproject in de vernieuwde Stationsstraat treft u dit aangenaam appartement. Dankzij de uitzonderlijke gevelbreedte van circa 11m, geniet dit appartement van bijzonder veel licht. Vanuit de leefruimte met open keuken heeft u toegang tot het terras van circa 6,5m2. Aanpalend aan de woonkamer is er een bureauruimte, de eveneens als logeerkamer of kinderkamer kan worden ingericht. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de andere zijde van het appartement. Achteraan het appartement bevindt zich het aparte toilet, de badkamer en de berging.

Op de benedenverdieping van de residentie bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenberging en afvallokaal. Tevens is er een mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats achteraan het gebouw (€50/maand)

Het appartement is bovendien bijzonder centraal gelegen vlak naast het casinopark, op een beugscheut van het station en de Grote Markt. In de onmiddellijke nabijheid zijn er dan ook tal van handelszaken, scholen, eetgelegenheden, bioscoop, etc. De vlotte aansluiting met de E17 en E34 is een bijkomende troef, en via het spoor zijn zowel Gent, Antwerpen als Brussel binnen handbereik. Dit appartement is dan ook de ideale uitvalsbasis. 

De maandelijkse lasten bedragen €45/maand. 

Informatief

Het pand

Type Appartement
Bouwjaar
Woonoppervlakte 89 m²
Exeptio Referentie E114R229

Aanwezig

Badkamer 1
Toilet 1
Terras 1
Slaapkamer 1
Oriëntatie Oost

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen Niet ingegeven

Technisch

Dak Plat dak
Raamwerk Aluminium
Beglazing Dubbele
Verwarming Aardgas
Elektriciteit
Keuken Geïnstalleerd

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding uitgebracht Niet ingevuld
Verkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Nee

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte