fbpx
Verhuurd | €1.735
Waasmunster

Exclusief villa appartement met 3 slaapkamers

In het groene Sombeke (Waasmunster) bevindt zich de exclusieve villaresidentie “Zilverberk”, een nieuwbouwresidentie met slechts 7 prestigieuze villa-appartementen. De riante appartementen zijn ontworpen door de gekende architect “Bart François” en genieten van een luxueuze afwerking, rust, bereikbaarheid en prachtige zichten. Bovendien werd er uitzonderlijk veel aandacht besteed aan veiligheid, comfort en energiezuinigheid.

Dit aangenaam villa-appartement (166 m2) bevindt zich op de eersteverdieping. De riante inkomhal loopt naadloos over in de west-georiënteerde leefruimte met gashaard. De open keuken is voorzien van Miele toestellen. De grote raampartijen bieden toegang tot de uitstekend georiënteerd terras van maar liefst 28,5 m2 . Hier geniet u van een prachtig open zicht op de landschapstuin en het omliggende groene landschap.
De hoofdslaapkamer beschikt over een dressing en ensuite badkamer met ligbad en inloopdouche. De 2e slaapkamer beschikt eveneens over een ensuite badkamer met inloopdouche. Daarnaast is er nog een 2e slaapkamer/ bureauruimte. Tot slot is er nog een gastentoilet en aparte berging.
Eén van de liften brengt u tot de kelderverdieping, waar zich 13 ruime garages bevinden. Deze kunnen worden gehuurd aan €150/maand.
Een bezoekersparking werd vooraan de residentie voorzien. Het eigendom is bovendien ook voorzien van camerabewaking, automatische toegangspoorten, veiligheidsdeuren, domotica, etc.
Kortom een uitzonderlijke opportuniteit voor zij die wensen te wonen in een uniek appartement te midden in het groen, maar toch centraal en bereikbaar.

Informatief

Het pand

Type Appartement
Bouwjaar 2018
Woonoppervlakte 166 m²
Exeptio Referentie E325R915

Aanwezig

Badkamer 2
Open haard 1
Toilet 2
Garage 1
Terras 1
Slaapkamer 3
Dressing 1
Tuin 1
Oriëntatie West

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen Niet ingegeven

Technisch

Raamwerk Aluminium
Beglazing Driedubbele
Elektriciteit
Keuken Hyper-geïnstalleerd

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Niet ingevuld
Stedenbouwkundige bestemming
Dagvaarding uitgebracht Nee
Verkooprecht op dit goed Niet ingevuld
Verkavelingsvergunning verkregen Niet ingevuld

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte