fbpx
Te huur | €1.500
Sint-Niklaas

Lichtrijke handelsruimte in nieuwbouw te Stationsstraat

Ontdek deze aangename kantoor- of handelsruimte op de benedenverdieping van de kleinschalige “Residentie Bonnetterie”, gelegen in de vernieuwde en autovrije Stationsstraat te Sint-Niklaas. Met zijn strategische ligging en moderne uitstraling biedt deze ruimte een uitstekende mogelijkheid voor diverse commerciële activiteiten.

Dankzij de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van het gebouw wordt de ruimte overspoeld met natuurlijk licht, waardoor een aangename werkomgeving wordt gecreëerd. De unieke plafondhoogte van ongeveer 3,2 meter versterkt het gevoel van ruimtelijkheid.
De kantoor- of handelsruimte heeft een totale oppervlakte van circa 150m², met een commercieel gedeelte van ongeveer 124m², een sas, een toilet, een berging/technisch lokaal van circa 5m² en een kitchenette/magazijn van circa 20m². Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats op de achtergelegen parking, die rechtstreeks vanuit de residentie te bereiken is. Een leuk terrasje achteraan de residentie biedt extra mogelijkheden voor ontspanning of informele bijeenkomsten.

Dankzij de uitstekende aansluiting met het openbaar vervoer (bus of trein) en de nabijheid van de E17 en E34 is deze handelsruimte gemakkelijk bereikbaar voor zowel u, uw medewerkers als uw cliënteel.

GEEN HORECA MOGELIJK

De huurprijs is excl. 21% BTW. De gemeenschappelijke lasten bedragen €160,00 incl. de huur van één staanplaats achteraan het gebouw. 

Informatief

Het pand

Type Commercieel
Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte 150 m²
Exeptio Referentie E112R245

Aanwezig

Toilet 1
Terras 1
Handelsruimte 1
Oriëntatie West

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen Niet ingegeven

Technisch

Dak Plat dak
Raamwerk Aluminium
Beglazing Dubbele
Verwarming Aardgas
Elektriciteit

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding uitgebracht Niet ingevuld
Verkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Nee

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte