(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5HDBH7P'); Uitstekend gelegen woning met bijgebouw
Verkocht | €399.000
Waasmunster

Uitstekend gelegen woning met bijgebouw

Deze charmante woning met bijgebouw is rustig gelegen in de Wareslagestraat te Waasmunster. Het centrum van Waasmunster bevindt zich net als de Durmedijk op wandelafstand. De op te frissen woning staat op een zuid georiënteerd perceel met een oppervlakte van ca 570 m2. U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire/ berging. Aan de rechterzijde van de inkomhal treft u de bureauruimte. Aan de andere zijde bevindt zich de riante woonkamer met rechtstreekse toegang tot het terras. Ook vanuit de achtergelegen, ruime keuken heeft u toegang tot het terras en de tuin.
Boven treft u een nachthal die rechtstreekse toegang biedt tot de badkamer met ligbad, toilet en lavabo, een praktische wasruimte/ berging en twee ruime slaapkamers. De 3e slaapkamer is te bereiken via de tweede slaapkamer. Verder beschikt de woning nog over een kelder.
Het aparte bijgebouw biedt plaats aan 2 garages en een bergruimte. Achter dit bijgebouw bevindt zich nog een deel van de tuin. De doorrit onder de woning kan ook gebruikt worden als carport.
Kortom, deze uitstekend gelegen woning beschikt over een heel mooi potentieel voor wie opzoek is naar charme en rust op een vlot bereikbare locatie. De woning is momenteel verhuurd. 

De vermelde prijs is een richtprijs. Alle biedingen, hoger of lager worden overgemaakt aan de eigenaar, die beslist welk bod hij aanvaardt. 
De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. 

Informatief

Het pand

Type Huis
Bouwjaar
Grondoppervlakte 561 m²
Woonoppervlakte 221 m²
EPC 250 kWh/m²
EPC Unieke Code 2805680
Exeptio Referentie E87234

Aanwezig

Badkamer 1
Slaapkamer 3
Wasplaats 1
Keuken 1
Kelder 1
Carport 1
Garage 2
Woonkamer 1
Tuin 1
Inkomhal 1
Nachthal 1
Opslagruimte 1
Oriëntatie Zuid

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen € 409

Technisch

Raamwerk Hout
Beglazing Dubbele
Verwarming Aardgas
Keuken Geïnstalleerd

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Gebwoud voor 1962
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding uitgebracht Niet ingevuld
Verkooprecht op dit goed Niet ingevuld
Verkavelingsvergunning verkregen Nee

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte