(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5HDBH7P'); Op te frissen villa met zwembad op 3.232 m2
Verkocht | Prijs op aanvraag
Waasmunster

Op te frissen villa met zwembad op 3.232 m2

Deze op te frissen woning is centraal gelegen op de Heide van Waasmunster. Deze villa heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 425 m2 en is gelegen op een uniek terein van 3.232 m2. De inkomhal met vestiare en gastentoilet biedt toegang tot het bureau, de leefkeuken en de ruime woonkamer met zitput. De grote raampartijen op de benedenverdieping zorgen ervoor dat de tuin ten volle wordt betrokken bij de villa. Bovendien zorgen ze voor een enorme lichtinval in de woning. De woonkamer met haardvuur is dan ook een uitgelezen plaats om te genieten. De aanpalende leefkeuken biedt net zoals de woonkamer toegang tot het deels overdekte terras. Daarnaast treft u op de benedenverdieping een ontspanningsruimte met kleedruime en apart toilet en de ruime dubbele garage.
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime en polyvalente nachthal. Van hieruit heeft u trouwens toegang tot het dakterras. De hoofdslaapkamer beschikt over een ensuite dressing en eigen badkamer. Verder biedt deze verdieping plaats aan nog 4 slaapkamers en een badkamer. Tot slot is er nog de ruime zolder.
De riante tuin is voorzien van een zwembad, ruime terassen en een dubbele carport.
Kortom mits de nodige opfrissingswerken maakt u van deze woning een schitterende villa in een groene, residentiële en uiterst vlot bereikbare omgeving.

Informatief

Het pand

Type Huis
Bouwjaar 1991
Grondoppervlakte 3232 m²
Woonoppervlakte 425 m²
EPC 452 kWh/m²
EPC Unieke Code 1899348
Exeptio Referentie E10S88

Aanwezig

Badkamer 2
Open haard 1
Carport 2
Toilet 4
Garage 2
Slaapkamer 5
Tuin 1
Zwembad 1
Oriëntatie Noordoost

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen Niet ingegeven

Technisch

Dak Zadeldak
Raamwerk Hout
Beglazing Dubbele
Verwarming Elektriciteit
Keuken Geïnstalleerd

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woonparken
Dagvaarding uitgebracht Niet ingevuld
Verkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Nee

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte