(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5HDBH7P'); Tijdloze villa met hedendaags karakter
Verkocht | Prijs op aanvraag
Sint-Niklaas

Tijdloze villa met hedendaags karakter

Deze recent (2014) gerenoveerde villa is gelegen aan de stadsrand van Sint-Niklaas, nabij alle verbindingswegen. Bij de geslaagde renovatie in 2014 werd de woning volledig open gewerkt en koos men voor een hedendaagse en strakke architectuur. De rustgevende architectuur in combinatie met de kwalitatieve afwerking, maakt deze woning dan ook uniek in zijn soort.
De inkomhal met marmervloer is voorzien van een ingemaakte vestiairekast en sluit naadloos aan op de aangename leefruimte. In deze laatste zorgen de parket in visgraatmotief en de haard voor het sfeervolle karakter. De woonkamer sluit aan op de lichtrijke keuken. De keuken is voorzien van inbouwtoestellen en kan worden door middel van schuifdeuren worden afgesloten van de woonkamer. Bovendien heeft u vanuit de keuken rechtstreekse toegang tot het zuid-gerichte terras en de verzorgde tuin.
Verder biedt de benedenverdieping plaats aan een gastentoilet en de badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Vlakbij de keuken bevindt zich de keldertrap, waarmee u de garage en de berging/ wasplaats bereikt.
Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal die u toegang biedt tot de vier ruime kamers en het aparte nachttoilet.
Kortom, een instapklare villa met tal van troeven.

Informatief

Het pand

Type Huis
Bouwjaar 1971
Renovatiejaar 2014
Grondoppervlakte 876 m²
Woonoppervlakte 234 m²
EPC 99 kWh/m²
EPC Unieke Code 1809837
Exeptio Referentie E106S925

Aanwezig

Badkamer 1
Douche 1
Open haard 1
Toilet 2
Garage 1
Slaapkamer 4
Tuin 1
Oriëntatie Zuid

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen € 1735

Technisch

Dak Zadeldak
Raamwerk Hout
Beglazing Dubbele
Verwarming Aardgas
Keuken Hyper-geïnstalleerd

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding uitgebracht Niet ingevuld
Verkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Nee

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte