fbpx
Verkocht | Prijs op aanvraag
Waasmunster

Riante, hedendaagse villa met zwembad

Deze hedendaagse villa werd in 2005 opgetrokken op een ZW-georiënteerd perceel van ca. 2.302m2. De riante villa werd afgewerkt met oog voor kwaliteit en comfort. Via de imposante inkomhal met vide, gastentoilet en ingemaakte vestiairekast komt u in de leefruimte. Deze is omvangrijk en voorzien van een sfeervolle houthaard dewelke de ruimte in twee verdeeld. De woonkamer loopt ongemerkt over in de leefkeuken. Deze laatste is uiterst kwalitatief afgewerkt en voorzien van tal van inbouwtoestellen. De keuken biedt toegang tot het terras, de bijkeuken en de garage. Via de bijkeuken heeft u toegang tot de praktische kelder. De inpandige garage biedt ruimte voor twee grote wagens, fietsen, etc. Daarnaast beschikt dit eigendom nog over een vrijstaande garage waar u nog twee extra wagens kwijt kan. Verder biedt de benedenverdieping nog plaats aan de bureauruimte, voorzien van ingemaakte kasten. De ruimte is bereikbaar vanuit de inkomhal, zodat uw privacy steeds bewaard blijft.
Op de eerste verdieping bevinden zich de 5 ruime slaapkamers die allen aansluiten op de imposante nachthal. De masterbedroom beschikt over een eigen dakterras, dressing, afzonderlijk toilet, en een ensuite badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. De tweede slaapkamer, ook voorzien van een eigen balkon, heeft eveneens toegang tot deze badkamer. Twee van de overige kamers hebben toegang tot een gedeeld dakterras en maken samen met de laatste slaapkamer gebruik van de tweede badkamer. Deze is uitgerust met dubbele lavabo, toilet en inloopdouche. Verder beschikt de woning nog over een geïsoleerde zolder en is ze voorzien van alarmsysteem, warmtepomp, etc.
Buiten treft u nog de fraai aangelegde tuin, voorzien van een ruim terras en een verwarmd buitenzwembad met rolluik. Het eigendom is volledig omheind en voorzien van een automatische toegangspoort.

Informatief

Het pand

Type Huis
Bouwjaar 2005
Woonoppervlakte 515 m²
EPC 110 kWh/m²
EPC Unieke Code 2233034
Exeptio Referentie E51S01

Aanwezig

Fietsenberging 1
Open haard 1
Garage 4
Slaapkamer 5
Dressing 1
Tuin 1
Zwembad 1
Bijkeuken 1
Oriëntatie Zuidwest

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen € 4337

Technisch

Dak Schilddak
Raamwerk Aluminium
Beglazing Dubbele
Verwarming Elektriciteit
Elektriciteit
Keuken Hyper-geïnstalleerd

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woonparken
Dagvaarding uitgebracht Niet ingevuld
Verkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Ja

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte