fbpx
Project | Prijs op aanvraag
Sint-Niklaas

Residentie Bonnetterie is een kleinschalig nieuwbouwproject in de vernieuwde Stationsstraat te Sint-Niklaas. De residentie bestaat uit een kantoor- of handelsruimte (162m2) op de benedenverdieping en 6 appartementen, elk met één of twee slaapkamers op de bovenliggende verdiepingen. Dankzij de uitzonderlijke gevelbreedte van circa 11m genieten deze kwalitatieve nieuwbouwappartementen van een aangename lichtinval.

In dit nieuwbouwproject werden reeds 2 appartementen verkocht. Momenteel is er langs de straatzijde nog een één slaapkamer appartement beschikbaar met een oppervlakte van circa 89m2 met een terras van ca. 6,5m2. Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Langs de achterzijde van het gebouw zijn er nog 3 appartementen van circa 116m2 met ruime terrassen van ca. 20m2 beschikbaar. Deze appartementen beschikken elk over 2 slaapkamers en genieten van een aangenaam open en groen uitzicht op het casinopark. Op de benedenverdieping bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenberging en afvallokaal.

Bovendien is het appartement bijzonder centraal gelegen op een beugscheut van het station en de Grote Markt. In de onmiddellijke nabijheid zijn er dan ook tal van handelszaken, scholen, eetgelegenheden, bioscoop, etc. De vlotte aansluiting met de E17 en E34 is een bijkomende troef.

Beschikbare panden

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte