fbpx
Project | €330.000
Zele

De Mert

Welkom bij het prestigieuze nieuwbouwproject “De Mert,” ideaal gelegen aan de bruisende Markt van Zele. Deze moderne residentie biedt 14 hoogwaardige appartementen met 1 of 2 slaapkamers, evenals 2 commerciële ruimtes op de begane grond, waaronder de regionale kantoren van BNP Paribas Fortis.
Elk appartement wordt tot in de puntjes afgewerkt, van de keuken tot de badkamer. U heeft de vrijheid om uw nieuwe thuis geheel naar eigen smaak in te richten, met mooie standaardbudgetten zoals € 15.000,- excl. btw voor de keuken. Daarnaast beschikt elk appartement over een privaat terras, met oppervlaktes tot maar liefst 42,3 m². De Mert zet sterk in op duurzame energieoplossingen. Dankzij vloerverwarming op basis van een individuele warmtepomp en zonnepanelen geniet u van een lagere energiefactuur en een E-peil van maximaal 20. Hierdoor kunt u tijdens de eerste 5 jaar de onroerende voorheffing terugvorderen.
Achter het gebouw vindt u 41 parkeerplaatsen, een ruime fietsenstalling en groene zones. De parkeerzone is gemakkelijk bereikbaar via de Kapellestraat, terwijl voetgangers en fietsers eenvoudig toegang hebben vanaf het marktplein. Als bewoner heeft u uw eigen parkeerplaats, inbegrepen in de prijs. De centrale ligging van De Mert zorgt ervoor dat alles binnen handbereik is. Het station van Zele ligt op slechts 650 meter afstand en u bent binnen enkele kilometers op de E17 richting Antwerpen of Gent. Bovendien bent u vlakbij winkels, cafés en restaurants. De Markt van Zele, wordt binnenkort volledig vernieuwd, wat de locatie nog aantrekkelijker maakt.

Beschikbare panden

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte