fbpx
Te koop | €104.000
Bazel

Residentie Oudhof - Praktijk-/ kantoorruimte

In het charmante Bazel zal residentie Oudhof, bestaande uit 5 appartementen en een praktijkruimte de toekomstige bewoners verassen door zijn hoge afwerkingsgraad, functionele indeling en ruime terrassen. De centrale ligging en de vlot bereikbaarheid zijn slechts enkele bijkomende troeven. Een Heden concept project staat dan ook voor stijlvol en hedendaags wonen. Met residentie Oudhof zal er in de dorpskern van Bazel een uniek thuisgevoel worden gecreëerd met oog voor detail. Het is dan ook het gerenommeerde architectenbureau Themenos dat instaat voor het ontwerp en de afwerking van het project.

Deze praktijk-/ kantoorruimte met een oppervlakte van ca 66 m2 is gelegen op de benedenverdieping van de residentie langs de straatzijde. De praktijkruimte wordt casco opgeleverd. Indien gewenst kan er in overleg met de ontwikkelaar worden gekeken om deze praktijk-/kantoorruimte om te vormen tot een appartement met één slaapkamer (zie plannen). Daarnaast kan eveneens de mogelijkheid om de praktijk-/kantoorruime en het achterliggende appartement als één geheel te aanschouwen en bijvoorbeeld een riant drieslaapkamer appartement van maar liefst 180m2 te creëren worden bekeken (zie plannen).
Tot slot beschikt deze praktijk-/ kantoorruimte over een private parkeerplaats (apart aan te kopen) en is er een fietsenberging aanwezig in deze residentie.

Informatief

Het pand

Type Bedrijfsvastgoed
Bouwjaar 2019
Exeptio Referentie E31S932-0.2

Aanwezig

Slaapkamers
Badkamer(s)
Toilet
Verwarming
Zwembad Nee
Aantal garages
Oriëntatie ZO

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen Niet ingegeven

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaarding uitgebracht Nee
Verkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgevoelig Nee

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte