fbpx
Te koop | €760.000
Belsele

Recente villa met praktijkruimte op 1.100 m2

In het residentiële Puivelde treft u deze multifunctionele villa. Deze werd in 2005 gebouwd op een mooi perceel van circa 1.100m2. De woning is uitermate geschikt voor het uitoefenen van een vrij beroep. Zo heeft ze naast de woonfunctie ook steeds de functie van praktijkruimte gekend.
Via de unieke inkomhal met glazen trap en vloer tussen de eerste verdieping en het gelijkvloers betreedt u deze woning. De hal is voorzien van een ingemaakte kast en aparte toiletruimte. Links vooraan bevindt zich een eerste praktijk-/ bureauruimte. De overige bureau-/praktijkruimtes bevinden zich in de kelder. Vanuit de inkomhal komt u via een dubbele deur in de lichtrijke leefruimte. Deze biedt enerzijds plaats aan de zithoek op parket, en aan de eethoek anderzijds. Vanuit deze leefruimte u toegang tot het terras en geniet u van een aangenaam zicht op de tuin. Ook vanuit de aanpalende keuken heeft u toegang tot het terras. De keuken werd eerder provisoir ingericht en dient vandaag weliswaar te worden vervangen. Voor een surplus van € 25.000 wordt de keuken nog vernieuwd door de huidige eigenaars. Vlakbij de keuken bevindt zich nog een praktische bijkeuken.
De kelderverdieping biedt, zoals reeds vermeld plaats aan diverse polyvalente ruimtes. Vandaag worden deze gebruikt als fitnessruimte, praktijkruimte en ontspanningsruimte. Al deze ruimtes zijn voorzien van een raam, zodat er rechtstreeks daglicht binnenkomt. Verder treft u op deze verdieping nog een bergruimte.
Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Een vaste trap brengt u tot de zolderverdieping. Deze kan tevens nog worden ingericht als bijkomende woonruimte.
Kortom dit betreft een uniek eigendom met tal van mogelijkheden.

Informatief

Het pand

TypeWoning
Bouwjaar2006
Grondoppervlakte1100 m²
Woonoppervlakte478 m²
EPC Unieke Code2241013
Exeptio ReferentieE124S204

Aanwezig

Slaapkamers4
Badkamer(s)1
Toilet2
VerwarmingAardgas
ZwembadNee
Aantal garages
OriëntatieN

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen€ 1783.00

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregenJa
Meest recente bestemmingWoongebied
Dagvaarding uitgebrachtNee
Verkooprecht op dit goedNee
Verkavelingsvergunning verkregenNee
Effectief overstromingsgevoeligNee
Mogelijk overstromingsgevoeligNee
Afgebakend overstromingsgevoeligNee

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte