fbpx
Optie koop | €485.000
Waasmunster

Residentieel gelegen bouwgrond van ca. 2.059m2

In de rustige en doodlopende straat “Den Hert” treft u deze mooie bouwgrond van ca 2.059m2. Het perceel is gelegen in tweede bouwlijn en is omgeven door groen. Ook op het perceel zelf staan enkele prachtige bomen die zorgen voor een zeldzaam karakter. Bovendien staat de residentiële omgeving “De Heide” gekend voor haar vlotte bereikbaarheid en haar rust. Met een oppervlakte van ca. 2.015m2 en een uitstekende zuidwest oriëntatie biedt deze grond u tal van mogelijkheden, zonder enige bouwverplichting. De lange oprijlaan die gedeeld wordt met het naastgelegen perceel zorgt ervoor dat het perceel netjes verscholen is, waardoor u hier kan genieten van uw privacy.
Bovendien bestaat de mogelijkheid om het aanpalende perceel van ca. 2.211m2 (aangeduid als Lot 4 op het plan) aan te kopen, zodat u een buitengewoon perceel van 4.270m2 bekomt. In dat geval beschikt u ook over een toegangsweg langs de Fortenstraat.
Voor verdere informatie zoals bouw- en verkavelingsvoorschriften mag u ons steeds vrijblijvend contacteren. Tel: 052.52.82.52 of Mail: vastgoed@exeptio.be

Informatief

Het pand

Type Grond
Exeptio Referentie E6AS212

Aanwezig

Oriëntatie

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen Niet ingegeven

Technisch

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woonparken
Dagvaarding uitgebracht Niet ingevuld
Verkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Nee

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte