fbpx
Optie koop | Prijs op aanvraag
Belsele

Karaktervol landhuis op uniek parkdomein van ca. 1 hectare.

Deze karaktervolle villa ligt verscholen in een schitterend aangelegde parktuin van bijna 1 hectare, ontworpen door het gerenommeerde landschapsbureau Wirtz. U woont hier middenin het groen, in een unieke parkbeleving, op wandelafstand van Belsele-centrum en op enkele km van de E17. Op het gewestplan is het domein overigens ingekleurd als woongebied met een deels landelijk karakter, waardoor u nog tal van richtingen uit kunt.
De villa zelf is een absoluut pareltje. U bereikt ze via een kronkelende oprijlaan die zich een weg baant langs hoge hagen en prachtige bomen. Aan het einde daarvan bevinden zich de woning en een praktisch bijgebouw met dubbele garage. Dat hier enkel voor kwaliteit is gekozen, merkt u aan alles, van de rijke detailleringen en keuze voor mooie materialen tot de uitgekiende ruimtelijke beleving.
Op het gelijkvloers bevindt zich een marmeren inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Via een dubbele deur bereikt u vervolgens de woonkamer met zicht op de tuin. De aanpalende eetkamer is verbonden met de keuken, ontworpen door Obumex. Verder treft u op de eerste verdieping nog een slaapkamer aan met en-suitebadkamer, ook perfect in te richten als bureauruimte.
Een verdieping hoger situeert zich een mastersuite met zithoek en badkamer met sauna. Deze kamer kunt u ook invullen als wellness- of fitnessruimte. Twee slaapkamers, een dressing, aparte badkamer en toilet op de nachthal vervolledigen dit niveau. Tot slot beschikt de villa over een zolder en kelder

Informatief

Het pand

Type Huis
Bouwjaar 1957
Grondoppervlakte 9819 m²
Woonoppervlakte 364 m²
EPC 288 kWh/m²
EPC Unieke Code 2442300
Exeptio Referentie E1S2119

Aanwezig

Slaapkamer 4
Badkamer 3
Garage 2
Kelder 1
Zolder 1
Tuinhuis 1
Oriëntatie Zuidwest

FINANCIELE INFO

Kadastraal inkomen € 2035

Technisch

Dak Schilddak
Raamwerk Hout
Verwarming Stookolie
Keuken Geïnstalleerd

Extra info

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding uitgebracht Niet ingevuld
Verkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Nee

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Graag houden we u op de hoogte van uw woonwensen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Hou me op de hoogte